ПЕРЕВАГИ АБОНЕНТСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ .:. ЮРИДИЧНА ФІРМА СПРАВЕДЛИВІСТЬ
Ми- це сформована команда молодих, енергійних професіоналів, які мають досвід роботи в багатьох галузях права, працюють для Вас!
















завантаження




































































spravedlivist.in.ua
spravedlivist.in.ua
 
Мапа сайту юридичної фірми "СПРАВЕДЛИВІСТЬ" Головна сторінка сайту юридичної фірми СПРАВЕДЛИВІСТЬ











Юридичні послуги:





Додаткові послуги:

ПЕРЕВАГИ АБОНЕНТСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

                                     

     Абонентське юридичне обслуговування дозволяє Вам економити на щоденній присутності штатного юриста у Вашій компанії або ж залучити додаткові ресурси йому на допомогу. Це сучасний і ефективний інструмент розвитку Вашого бізнесу.
     Абонентське юридичне обслуговування - це комплексний супровід діяльності підприємства по всім юридичним питанням, що виникають в процесі підприємницької діяльності. Насамперед юридичний супровід необхідний підприємцям та компаніям, які ведуть активну господарську діяльність. Абонентське обслуговування являє собою таку форму співробітництва, за допомогою якої юридичні послуги надаються систематично, професійно ефективно, регулярно, протягом повного терміну дії договору.
     На сьогоднішній день не всі компанії потребують послуг штатного юриста: або обсяг роботи у нього, м’яко кажучи, буде невеликий, або бюджет компанії просто не розрахований на оплату праці юрисконсульта. Виходячи з вищесказаного, ми пропонуємо скористатись послугою нашої компанії щодо комплексного обслуговування діяльності Вашої фірми. Зазвичай, така послуга має назву «абонентське обслуговування».


     В межах договору про абонентське юридичне обслуговування надаються правові консультації, роз’яснення, довідки з юридичних питань в різних галузях права, складаються заяви, скарги, претензії, відзиви, позовні заяви та інші документи правового характеру, здійснюється інформаційна підтримка та юридична експертиза документів.

Щодо переваг абонентського юридичного обслуговування, необхідно вказати, що:

Не виникає потреби в штатному юрисконсульті, організації для нього робочого місця.
Оплата послуг нашої компанії здійснюється на підставі угоди на абонентське обслуговування що відноситься до витрат підприємства, замість виплати заробітної плати з відповідними відрахуваннями до бюджету.
Оплата участі в абонентському обслуговуванні керівного партнера юридичної фірми «Справедливість» здійснюється з розрахунку 1500 грн. за 1 годину.
Вартість однієї години роботи спеціаліста менша ніж замовлення одноразової консультації.
На Вас буде працювати цілий штат високваліфікованих юристів практиків та науковців, що спеціалізуються на багатьох галузях права.
Гарантія отримання своєчасної кваліфікованої юридичної допомоги за фіксовану щомісячну оплату.
Відсутність витрат на утримання штатного юриста ( обладнання робочого місця, зарплата, податки).
Закріплення за кожним клієнтом персонального юриста, що дозволяє детально аналізувати особливості діяльності клієнта та забезпечити комплексний підхід до вирішення виникаючих питань.
Можливість реального прогнозування витрат на юридичне обслуговування при плануванні бюджету організації.
Можливість користуватись постійною знижкою на додаткові послуги нашої компанії.

Компанією передбачено декілька варіантів абонентського обслуговування, що різняться між собою комплексом та обсягом надаваних послуг та розміром оплати, щоб обрати оптимальніший для Вашого бізнесу

Поверніться назад .

   



вище

ШВИДКЕ МЕНЮ ПО САЙТУ:

ЗАГАЛЬНЕ  :   |   |   |   |   | 

ДЛЯ КЛІЄНТА  :   |   |   |   |   | 

ДЛЯ ЮРИСТА  :   |   |   |   |   | 

   
© 1995-2024 Copyright by spravedlivist.in.ua, . All right reserved.
© Усі права застережено! Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання (для інтернет-видань - за допомогою гіперпосилання) на spravedlivist.in.ua.


Опубліковані на сайті матеріали не носять характер юридичних послуг. Публічної офертою не є. Правова допомога, в тому числі юридична консультація, по конкретній справі надається тільки на особистому прийомі у юриста фірми.