Індивідуальний підхід до кожного, хто звернувся за юридичною допомогою!
















завантаження




































































spravedlivist.in.ua
spravedlivist.in.ua

ЮРИДИЧНА ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА

ВЛАДА В УКРАЇНІ НА ЗЛАМІ ДРУГОГО І ТРЕТЬОГО ТИСЯЧОЛІТЬ

ВЛАДА В УКРАЇНІ НА ЗЛАМІ ДРУГОГО І ТРЕТЬОГО ТИСЯЧОЛІТЬ

ВЛАДА В УКРАЇНІ НА ЗЛАМІ ДРУГОГО І ТРЕТЬОГО ТИСЯЧОЛІТЬ


  = 2 сторінка =

lawbooks самій його вершині. Проблема – тому, що влада пов’язана з політичною боротьбою і конфліктами, з необхідністю оптимального її використання.
  Влада, висловлюючись образно, чимось подібна до сонця. Вабить своїм блиском, може «пригріти», а може й спалити. Вона тисячами ниток, а іноді й ланцюгів пов’язана з кожною людиною, кожною родиною, від неї не сховаєшся, вимкнувши телевізор, бо влада – це політика, а політика – це те, як ми живемо і будемо жити. Дещо перефразовуючи відомі рядки Максима Рильського (до речі, теж написані про владу – ту саму, яка у нас колись була), – влада «у кожнім повороті нашого стерна». Лише хочеться, щоб ці «повороти стерна» вже не були «ліворуч», оскільки цією дорогою ми вже їхали сім десятиріч і заїхали в таку глухомань, якій позаздрив би й Іван Сусанін, плануючи свою знамениту «екскурсію» для поляків у великоруські ліси.
  Про владу писали, пишуть і будуть писати, оскільки було, є і буде про що. І в Біблії, і в давньогрецьких міфах цьому присвячено чимало сторінок і сюжетів. Вже Зевс боровся за владу зі своїм батьком Кроносом.
  Щодо української історії та історії боротьби за владу в її новітній період, то тут у пригоді стануть обидва класичні афоризми стосовно історії взагалі – Михайла Покровського, який говорив, що «історія – це політика, звернена у минуле», та Володимира Винниченка, який зауважував, що «неможливо читати українську історію без брому». Маємо те, що маємо. Це стосується не лише нашого нинішнього соціальноекономічного становища, але й нашої історії. Це тим більше стосується новітньої української історії, бо тепер вона дійсно наша, а не радянська чи російська.
  Монографія Олександра Бандурки та Володимира Греченка присвячена різним аспектам функціонування влади в Україні. Її принципова новизна, мабуть, у тому, що вперше проблеми влади розглядаються комплексно з трьох ракурсів: політологічного, юридичного та історичного. Ще одним достоїнством цього


<<<назад<<< * перейти на стр. 1-328 * збірник літератури №69 * >>>далее>>>










УВАГА! Всі права на книги, підручники, статті тощо та їх тексти належать виключно їх авторам.  Більше 700 юридичних підручників, наукових публікацій з юриспруденції, конспектів лекцій з юридичних дисциплін, юршпор, коментованих кодексів та ін.
Все це ви можете знайти (переглянути та скачати) в збірниках юридичної літератури:
1 ... 65  66  67  68  69  
  Також, рекомендуємо Вам відвідати розділ сайту "МАГАЗИН ЮРИСТА"!

УВАГА! Всі права на книги, підручники, статті тощо та їх тексти належать виключно їх авторам. Просимо автора, який заперечує проти розміщення його праці на сайті, повідомити нас про це.
Вся література розміщена на сайті самими відвідувачами юридичного порталу із ціллю ознайомлення їнших відвідувачів.
Завантажуючи чи проглядаючи книгу, Ви погоджуєтесь з даними умовами і зобов’язуєтесь видалити завантажену роботу і всі її копії зразу ж після ознайомлення.

   



вище

ШВИДКЕ МЕНЮ ПО САЙТУ:

ЗАГАЛЬНЕ  :   |   |   |   |   | 

ДЛЯ КЛІЄНТА  :   |   |   |   |   | 

ДЛЯ ЮРИСТА  :   |   |   |   |   | 

   
© 1995-2024 Copyright by spravedlivist.in.ua, . All right reserved.
© Усі права застережено! Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання (для інтернет-видань - за допомогою гіперпосилання) на spravedlivist.in.ua.


Опубліковані на сайті матеріали не носять характер юридичних послуг. Публічної офертою не є. Правова допомога, в тому числі юридична консультація, по конкретній справі надається тільки на особистому прийомі у юриста фірми.