Гарантуємо Вам юридичні знання, тепло уваги, допомогу та турботу.
















завантаження




































































spravedlivist.in.ua
spravedlivist.in.ua

ЮРИДИЧНА ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА

Екологічне право (Частина 1)

Екологічне право (Частина 1)

Екологічне право (Частина 1)


  = 4 сторінка =

lawbooksо університету імені Тараса Шевченка.
  Підручник розрахований на поглиблене вивчення Особливої ча¬стини «Екологічного права» і на опанування студентами наукових тверджень, положень чинного законодавства, набуття навичок йо¬го застосування у реальній практиці правозахисної, правозастосов-чої, наукової та іншої діяльності.
  
  Розділ І Право екологічної безпеки
  Глава 1
  Право екологічної безпеки в системі екологічного права України
  Питання до теми:
  1. Право екологічної безпеки — комплексна галузь права.
  2. Юридична природа екологічної безпеки.
  3. Екологічний ризик в системі правовідносин екологічної безпеки.
  § 1. Право екологічної безпеки — комплексна галузь права
  Підвищений інтерес до еколого-правової освіти зумовлений низкою обставин. Перш за все практичною необхідністю ефектив¬ного використання і застосування екологічного законодавства з метою реального забезпечення екологічних прав особистості і лю¬дини.
  По-друге, зростаючою чисельністю законодавчих і підзаконних актів, які вимагають об'єктивного осмислення їх ролі та місця в си¬стемі права і регулювання екологічних правовідносин.
  По-третє, доцільністю творчого обгрунтування низки нових за-конодавчих положень, концептуальних підходів до врегулювання екологічних правовідносин, проведення їх наукової класифікації за галузевими, функціональними, інституційними ознаками.
  По-четверте, своєчасною систематизацією і відтворенням но-ваційних процесів у нових підручниках та інших навчально-мето¬дичних матеріалах, створення оптимальної навчально-методичної бази для сприятливого і об'єктивного сприйняття студентами та іншими категоріями освітян (магістрами, аспірантами, докторанта¬ми тощо) еколого-правових явищ, специфіки їх відображення в екологічному законодавстві та праві.
  По-п'яте, важливістю формування виважених еколого-правових поглядів, уявлень


<<<назад<<< * перейти на стр. 1-721 * збірник літератури №69 * >>>далее>>>










УВАГА! Всі права на книги, підручники, статті тощо та їх тексти належать виключно їх авторам.  Більше 700 юридичних підручників, наукових публікацій з юриспруденції, конспектів лекцій з юридичних дисциплін, юршпор, коментованих кодексів та ін.
Все це ви можете знайти (переглянути та скачати) в збірниках юридичної літератури:
1 ... 65  66  67  68  69  
  Також, рекомендуємо Вам відвідати розділ сайту "МАГАЗИН ЮРИСТА"!

УВАГА! Всі права на книги, підручники, статті тощо та їх тексти належать виключно їх авторам. Просимо автора, який заперечує проти розміщення його праці на сайті, повідомити нас про це.
Вся література розміщена на сайті самими відвідувачами юридичного порталу із ціллю ознайомлення їнших відвідувачів.
Завантажуючи чи проглядаючи книгу, Ви погоджуєтесь з даними умовами і зобов’язуєтесь видалити завантажену роботу і всі її копії зразу ж після ознайомлення.

   



вище

ШВИДКЕ МЕНЮ ПО САЙТУ:

ЗАГАЛЬНЕ  :   |   |   |   |   | 

ДЛЯ КЛІЄНТА  :   |   |   |   |   | 

ДЛЯ ЮРИСТА  :   |   |   |   |   | 

   
© 1995-2024 Copyright by spravedlivist.in.ua, . All right reserved.
© Усі права застережено! Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання (для інтернет-видань - за допомогою гіперпосилання) на spravedlivist.in.ua.


Опубліковані на сайті матеріали не носять характер юридичних послуг. Публічної офертою не є. Правова допомога, в тому числі юридична консультація, по конкретній справі надається тільки на особистому прийомі у юриста фірми.