Подолати труднощі, поліпшити своє життя і життя своїх близьких, добробут і настрій оточуючих людей Ви зможете з нашими фахівцями-юристами.
















завантаження




































































spravedlivist.in.ua
spravedlivist.in.ua

ЮРИДИЧНА ЕЛЕКТРОННА БІБЛІОТЕКА

Роїна О.М. Господарський процес: Практичний посібник. (2-е вид.).- К.: КНТ, 2005. - 208 с.

Роїна О.М. Господарський процес: Практичний посібник. (2-е вид.).- К.: КНТ, 2005. - 208 с.

Роїна О.М. Господарський процес: Практичний посібник. (2-е вид.).- К.: КНТ, 2005. - 208 с.


  = 4 сторінка =

lawbooksза умови додержання сторонами встановленого для цієї категорії спорів порядку їх досудового врегулювання.
   Справи за заявою прокурора чи його заступника, Рахункової палати, Антимонопольного комітету України та його територіальних відділень порушуються господарським судом незалежно від вжиття сторонами заходів досудового врегулювання спорів.
   Порядок досудового врегулювання господарських спорів не поширюється на спори про визнання договорів недійсними, спори про визнання недійсними актів державних та інших органів, підприємств та організацій, які не відповідають законодавству і порушують права та охоронювані законом інтереси підприємств та організацій (далі - акти), спори про стягнення заборгованості за опротестованими векселями, спори про стягнення штрафів Національним банком України з банків та інших фінансово-кредитних установ, а також на спори про звернення стягнення на заставлене майно.
   За загальним правилом, підприємства та організації, що порушили майнові права і законні інтереси інших підприємств та організацій, зобов'язані поновити їх, не чекаючи пред'явлення претензії. Однак існує дуже багато випадків, коли сторона, що порушує права та інтереси іншої сторони, не вважає їх порушеними або не бажає їх поновити. В цьому випадку підприємства та організації, чиї і права і законні інтереси порушено, з метою врегулювання і спору з порушником звертаються безпосередньо до нього зі письмовою претензією.
   У претензії зазначаються:
   повне найменування і поштові реквізити заявника
   претензії та підприємства, організації, яким претензія пред'являється; дата пред'явлення і номер претензії; обставини, на підставі яких пред'явлено претензію докази, що підтверджують ці обставини; посилання на відповідні нормативні акти; вимоги


<<<назад<<< * перейти на стр. 1-103 * збірник літератури * >>>далее>>>









УВАГА! Всі права на книги, підручники, статті тощо та їх тексти належать виключно їх авторам.  Більше 700 юридичних підручників, наукових публікацій з юриспруденції, конспектів лекцій з юридичних дисциплін, юршпор, та ін.
Все це ви можете знайти (переглянути та скачати) в збірниках юридичної літератури:
1  2  3  4  5  ... 69
  Також, рекомендуємо Вам відвідати розділ сайту "МАГАЗИН ЮРИСТА"!

УВАГА! Всі права на книги, підручники, статті тощо та їх тексти належать виключно їх авторам. Просимо автора, який заперечує проти розміщення його праці на сайті, повідомити нас про це.
Вся література розміщена на сайті самими відвідувачами юридичного порталу із ціллю ознайомлення їнших відвідувачів.
Завантажуючи чи проглядаючи книгу, Ви погоджуєтесь з даними умовами і зобов’язуєтесь видалити завантажену роботу і всі її копії зразу ж після ознайомлення.

   



вище

ШВИДКЕ МЕНЮ ПО САЙТУ:

ЗАГАЛЬНЕ  :   |   |   |   |   | 

ДЛЯ КЛІЄНТА  :   |   |   |   |   | 

ДЛЯ ЮРИСТА  :   |   |   |   |   | 

   
© 1995-2024 Copyright by spravedlivist.in.ua, . All right reserved.
© Усі права застережено! Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання (для інтернет-видань - за допомогою гіперпосилання) на spravedlivist.in.ua.


Опубліковані на сайті матеріали не носять характер юридичних послуг. Публічної офертою не є. Правова допомога, в тому числі юридична консультація, по конкретній справі надається тільки на особистому прийомі у юриста фірми.